Media Kit

Αγαπητοί φίλοι,

Η Ευμέλεια με απόλυτη προτεραιότητα τον σεβασμό στη φύση ξεκινάει μια εκστρατεία κοινωνικής χρηματοδότησης για τη δημιουργία μίας φυσικής λίμνης στην περιοχή της. Οι φυσικές λίμνες είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος ανθρώπινης παρέμβασης για την εισαγωγή του υδάτινου στοιχείου, του στοιχείου της ζωής. Η κατασκευή τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του οικοσυστήματος τους, να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση από τον άνθρωπο. Δηλαδή, επιτυγχάνεται σε διάστημα περίπου δύο ετών, μια απόλυτα βιώσιμη λύση για τις περιοχές που λόγω κλιματικής αλλαγής πλέον αντιμετωπίζουν ξηρασία τους παρατεταμένους καλοκαιρινούς μήνες.

Η οικολογική λίμνη της Ευμέλειας θα ονομαστεί Πέντε Στοιχεία, Five Elements. Γιατί έχουμε τον άνθρωπο, γύρω του τη γη, τη φωτιά, τον αέρα και με τη λίμνη το νερό. Σας παρακαλούμε πολύ για την προβολή και τη δημοσιότητα των σχεδίων μας. Καθώς πρόκειται για μία πολυδάπανη επένδυση η οποία όμως θα ωφελήσει καθοριστικά ολόκληρο το νομό Λακωνίας που πλέον για μεγάλα χρονικά διαστήματα μένει χωρίς φυσικές ζώνες νερού στο ηπειρωτικό τοπίο. Η λίμνη θα συγκρατήσει τους πληθυσμούς ζώων και πουλιών που μεταναστεύουν αναζητώντας νερό για να επιβιώσουν, θα αποτελέσει φυσική ζώνη πυροπροστασίας και δεξαμενή νερού εφόσον χρειαστεί, θα ρυθμίσει την θερμοκρασία του οικοσυστήματος προς τα κάτω.

Η εκστρατεία κοινωνικής χρηματοδότησης της Ευμέλειας θα διαρκέσει περίπου ακόμα 50 ημέρες και χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια και όλη την έκθεση που μπορούμε να πετύχουμε.

Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε εδώ όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε:

1) Παρουσίαση της Οικολογικής Λίμνης & Οφέλη

Περισσότερα για τα οφέλη που θα προκύψουν και παρουσίαση των σχεδίων μας μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.eumelia.com/gr/project-five-elements-natural-pond

2) Εκστρατεία Κοινωνικής Χρηματοδότησης στο Indiegogo

Η διεθνής πλατφόρμα Indiegogo είναι απολύτως ασφαλής, δέχεται paypal και πιστωτική κάρτα ενώ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ προβλήματα στις συναλλαγές της. Η διαδικασία δωρεάς είναι εξαιρετικά απλή, ολοκληρώνεται σε 3 βήματα και αν ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να είναι ανώνυμη. Επιπλέον, με κάθε δωρεά η Ευμέλεια προσφέρει βιολογικά και αναζωογονητικά δώρα: σαπούνι, λάδι, κρασί limited edition, διανυκτερεύσεις. http://igg.me/at/fiveelementspond/x/4965189

3) Crowdfunding Event Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 19.00μμ στο ImpactHub

Θα είναι μαζί μας η αρχιτεκτονική ομάδα aka lab architects που θα παρουσιάσει τα αρχιτεκτονικά σχέδια και θα απαντήσει σε ερωτήσεις, θα υπάρχουν plateau με μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του Tip The Chef και άφθονη sangria με βιολογικό κρασί από την Ευμέλεια. Το εισιτήριο για την στήριξη της εκστρατείας θα είναι 10€ ενώ θα πωλούνται επί τόπου πιστοποιημένο βιολογικό κρασί και λάδι (30€), ελιές (20€) και σαπούνι από παρθένο ελαιόλαδο (10€), όλα από τους κήπους της Ευμέλειας για την στήριξη του σκοπού μας. Κάθε αγορά θα εξασφαλίζει την είσοδο σε κλήρωση στο τέλος της βραδιάς για 3 διήμερα στην Ευμέλεια (2 διανυκτερεύσεις). Η μεγάλη έκπληξη είναι το party που θα ακολουθήσει με τη στήριξη του Join Radio. Θα μας παίξει μουσική η Αφροδίτη Σημίτη και η Άννα Αναστασίου. Σε αυτό το Link θα βρείτε πληροφορίες και ενημερώσεις για το crowdfunding event και ελπίζουμε να σας δούμε το βράδυ της 24ης Οκτωβρίου στο ImpactHub, Καραϊσκάκη 28, πέντε βήματα από το σταθμό Μοναστηράκι στις 19.00: http://www.facebook.com/events/1425729694307138/?fref=ts

4) Φωτογραφικό υλικό από την Ευμέλεια, την εκστρατεία, τα προϊόντα και τον ιδρυτή της Ευμέλειας Φραγκίσκο Καρέλα. Σε αυτό το link θα βρείτε φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις δημοσιεύσεις σας: https://www.dropbox.com/sh/5lgi4w38dpq4hs8/GRLRUBJGIs

Από την επιλογή στην πάνω δεξιά γωνία [download] σε κάθε φάκελο και αρχείο είναι δυνατό να τα κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας, ενώ όλο το υλικό είναι σε υψηλή ανάλυση κατάλληλο για εκτύπωση και χρήση στο διαδίκτυο.

5) Δελτίο Τύπου

στo Media Kit της Ευμέλειας όπου θα προσθέτουμε ότι αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ .

6) Σύντομο βιογραφικό του ιδρυτή και εμπνευστή της Ευμέλειας Φραγκίσκου Καρέλα, ο οποίος εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη στην οποία μεγάλωσε για να επιστρέψει την προγονική γη, και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ .

Τέλος, διαθέτουμε

7) Ραδιοφωνικό Spot το οποίο μπορεί να σταλεί κατόπιν συνεννόησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή εναλλακτικούς τρόπους προβολής/ συνεντεύξεις/ διαγωνισμούς παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να σας απαντήσουμε άμεσα: info@eumelia.com (email της Ευμέλειας).

Μη διστάσετε να προωθήσετε αυτά τα στοιχεία και όλο το υλικό σε όποιον κρίνετε ότι ενδιαφέρεται για την προσπάθεια μας.

Η δημιουργία της οικολογικής λίμνης Πέντε Στοιχεία είναι πρόκληση, μια σπουδαία αλλαγή που θα ωφελήσει ολόκληρη την περιοχή. Οι σπουδαίες αλλαγές χρειάζονται την στήριξη σπουδαίων ανθρώπων. Δώστε μας τον τρόπο να τους βρούμε!

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Search
 
Language change:  gr